Spegel, spegel…

September 27, 2011

Ibland har vi en tendens att skjuta upp saker och ting i vår familj, göra allt i sista minuten. Eller, om man ska försöka yttrycka det lite finare, både jag och Calle gillar att leva i nuet… Äh, vi gillar i alla fall inte att planera saker alltför långt innan de ska inträffa. Vi kan till exempel aldrig boka in en semesterresa flera månader i förväg. Istället sitter vi ofta på torsdagskvällen på hotels.com och söker lediga sista minuten-rum. Detta kan vara både bra och dåligt. 

Det börjar tydligen bli dags att boka flyg till hemresan i jul, till exempel. I alla fall enligt flera av mina svenska vänner här nere (som såklart redan har redan gjort det). Vi vet ju att det bara blir dyrare ju längre vi väntar. Nu blir det i och för sig inte lika stor skillnad som när vi reste från andra sidan jordklotet, men ändå. Jag ska kolla SAS…senare. 

Nån gång ska vi förresten också komma oss för att sätta upp den där helkroppsspegeln… Tills dess får ugnen duga.

2 Responses to “Spegel, spegel…”

  1. Sue-Li Says:

    Äntligen modebloggs-pose!!!

  2. Emma Says:

    Tänkte på dig!! Måste ju leva upp till förväntningarna, snart ‘dagens outfit’ haha 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: