A day in bed.

September 29, 2011

Idag skulle jag ha tvättat hela dan. Ingen i familjen har  något rent att ta på sig så det var hög tid. Istället har jag spenderat dagen i
sängen. (Herregud, hur många gånger kan man snyta sig på en timme..?) Har dessutom lyckats tappa rösten helt för andra gången denna månad. Och fått feber. Men, men, jag klagar inte, det har varit en rätt mysig dag ändå. Man kan vara riktigt produktiv i sängläge också. Fick dock ställa in en telefonmöte jag skulle haft vid lunch, av förklarliga skäl… Det är dessutom så skönt att glida omkring i morgonrock mitt på dan (undantaget lämning och hämtning på förskolan!).

Har på förmiddagen hunnit läsa på om hur man gör för att starta upp en liten ”butik” på Ebay (observera bokbild nedan…). Har nämligen
samlat på mig en hel massa snygga accessoirer, väskor, smycken etc under våra resor i Asien. Skulle vara himla roligt att sätta upp en liten vintage shop online. Vilken dröm om det projektet sen kunde växa så till den grad att jag fick åka på inköpsresor till Bali, ensam! Heaven. Nåväl, man måste ju börja nånstans. Har också sammanställt en lista på tänkbara utbildningar inom fabric/textile design så ska börja ringa/maila runt och kolla upp närmare. Har dock inte hittat nån som känns helt hundra än så vi får se vad det blir.

Nu måste jag tina lax till middan, vi hörs!

Ps. Shit, våra amaryllisar håller på att slå ut redan. Jag köpte dem lite i smyg på IKEA i Zurich sist jag var där, Calle gillar inte att
jag redan nu tjuvstartar med julassociationer men jag kan inte låta bli. Bring on the X-mas cheer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: