Eftermiddagssol.

September 30, 2011

Inte mycket nytt att rapportera. Sol och sensommarvärme ute. Funderar stilla från soffan om ett glas bubbel så här på fredagseftermiddagen skulle göra susen. Men det behövs nog starkare grejer än så för att få mig på benen idag. Min fantastiska man kom hem efter lunch och åkte och hämtade på förskolan så jag kunde ligga kvar i sängen – kärlek! Han har nu tagit med pojkarna till den där extra roliga lekplatsen som mamma aldrig orkar köra till. De tittade in och sa hej innan de stack iväg igen och gud vad glad man blir att se sina små efter en dag isär! (Nej, idag blir det absolut inga bilder på mig…)

 Mamma, vi sticker nu!

Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon då vi är bjudna på dinner party hos nyfunna svenska vänner här i Luzern. Det är en sån där perfekt tillställning då vi ses redan klockan 16 (!) på eftermiddagen för att ha tillräckligt många timmar på oss att umgås innan barnen blir alltför övertrötta. De har dessutom 2 döttrar, i Theo och Noah’s ålder ungefär, så det blir kul för oss allihop. Jag ser extra mycket fram emot detta eftersom jag äntligen får bryta min 3 veckor långa detox. Extremt laddad. Till den grad att jag erbjudit mig att stå för efterrätten, så nu bara måste jag bli frisk, vin och choklad hägrar!

Ps. Om någon fått tag på en extra Ryan Adams-biljett, innan de sålde slut (på 3 timmar), maila mig!!

2 Responses to “Eftermiddagssol.”

  1. browneyedgirl Says:

    Du ska se att du mår susen imorgon =) Och unna dig lite bubbel du, det är ju fredag. Kram på dig


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: