Motståndsmys.

October 5, 2011

Theo fick vara hemma med mig idag då han hostade lite inatt. Mest var det kanske för att jag ville ha sällskap när jag ändå bara låg hemma och hostade… Han var rätt pigg hela dan så det blev full fart och mycket gjort för oss båda faktiskt. Här ser ni labyrinten han lekte i hela förmiddagen (så jag kunde ha telefonmöte i lugn och ro).

Vi laminerade teckningar, klippte och klistrade och efter lunch la vi pussel (Pettsson-motiv är en favorit, eller Pittson som Theo tror att han heter…) innan det var dags att hämta lillebror. När Noah väl var hemma var jag extremt gos-sugen men han är inte den som gärna sitter stilla i famnen sådär mitt på dan, så det får bli kort och intensivt mys när man väl får chansen…  Imorgon hoppas jag vara på benen igen, har en massa grejer att fixa inför helgens besök!

One Response to “Motståndsmys.”

  1. browneyedgirl Says:

    =) Oj så skoj med en labyrint *hihi* Hoppas han hittade ut…hoppas er dag blir mysig nu =)
    Kram Browneyedgirl
    blogg,mama.nu/browneyedgirl


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: