Äntligen höst.

October 10, 2011

Det var sol och över 20 grader hela förra veckan. Tills i fredags då våra besökare från Sverige anlände. Då blev det iskallt och regn. Till och med snö uppe i bergen…

Men jag är ganska glad över att äntligen få använda de höstkläder jag samlat på mig under tiden vi bodde på mer tropiska breddgrader (och jag ofta drömde om stickade halsdukar och svarta strumpbyxor). Till exempel den här skinnjackan jag köpte i Tokyo för 2 år sen. Sjalen köpte jag på Bali i över 30 graders värme förra hösten. Har även premiäranvänt ett par bruna höstboots som jag ska ha som alternativ till de svarta i mocka, de dagar det regnar.

Idag har jag tyskalektion efter lunch, innan dess blir det regnig utflykt till ytterligare nåt berg med gästerna. Imorgon ska det tydligen bli sol och varmt igen, då har de åkt hem…

Snöstorm på 2000 m höjd igår eftermiddag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: