Sol ute, sol inne.

October 22, 2011

(In English below.)

Calle är tillbaka från New York och jag är så glad. (Extra kul med taxfree-krämer också, förstås…) Det är sol och klarblå himmel ute och i morse var det frost i gräset! Det betyder att det snart är vinter…och JUL!!! Jag och pojkarna kommer vara i Sverige 8-29 dec och vill hemskt gärna passa på att träffa så många vänner som möjligt! Theo har redan skrivit en önskelista. (Han önskar sig ett paraply och en telefon man kan ta kort med…)

Igår förmiddag träffade jag några andra inflyttade mammor som startat upp ett nätverk för just international mums in Switzerland. På eftermiddagen mötte vi upp min nyfunna vän Rebecca och hennes söner Leo och Ville inne i stan. Det finns en perfekt lekplats i solen på den supermysiga strandpromenaden där vi hängde några timmar innan det var dags att åka hem och laga middag (och baka chokladbollar). Det blev en lugn men mysig kväll med Alfons och Pettsson i soffan.

Idag har jag storhandlat vinterkläder till Theo och Noah, bland annat varsin superfin duffel! Calle är lite jetlaggad så inga planer för ikväll men har bjudit över några kompisar på afternoon drinks imorgon.

 

Carl’s back from New York, yay! It’s a gorgeous day outside, crisp, cool air and clear blue sky. Counting down the days to Christmas, can’t wait to see everyone back home! Theo just finished his letter to Santa… (He wants an umbrella and an Iphone…) Met up with the ‘international mums group’ yesterday morning and we had a playdate in the city with Rebecca and her sons after lunch. Went shopping for winter clothes for the boys this morning, so much fun! There are so many cute little outfits and I better make the most of it while they still allow me to dress them… Carl’s a bit jetlagged so no plans for tonight but I’ve invited some friends over for afternoon drinks tomorrow.

One Response to “Sol ute, sol inne.”

  1. Therese Says:

    Taxfree-krämer är aldrig fel 🙂
    Jaa, julen närmar sig verkligen med stormsteg! Mina killar har också börjat skriva på önskelistorna och de ser ut att bli lika långa som förra året 😉 Ska bli riktigt mysigt med jul.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: