Shopping & chocolate.

October 28, 2011

(In English below.)

Fredag!!! Idag kommer min pappa och hälsar på och stannar till på måndag, det ska bli jättekul! På måndag åker däremot Calle till Shanghai och stannar till nästa lördag, mindre roligt… Men på lördag kväll har jag bjudit in mina vänner Sara och Rebecka med familjer på middag så jag har i alla fall det att se fram emot under veckan. Har förresten äntligen hittat en designkurs som verkar jätteintressant och som dessutom går att läsa på distans. Har ju gjort en massa research de senaste månaderna men det har inte varit helt lätt att hitta en kurs där man inte måste närvara fysiskt. Berättar mer om den snart! Som ni ser på bilderna kunde jag inte hålla mig när jag såg all CHOKLAD på Coop igår…

Happy Friday!!! My dad is visiting until Monday which is lots of fun, especially for the boys. Carl leaves for China on Mon and is away until Saturday, so not looking forward to that… Have invited some friends over for next Saturday night though so can look forward to that at least. I finally found a textile design course I can study online, yay! The course will be a great way for me to build up my portfolio so can’t wait for February and the first semester. Chocolate mania in the shops here in Switzerland, as you can see in the pics below…

 

Den här adventskalendern vill jag ha!

After Eight med apelsinsmak!!

Fin adventskalender i trä.

Hittade den här ljusstaken på rea igår. Kommer såklart inte gå att ha den tänd så ofta med tanke på Noah men fin ändå tycker jag.

Blev helt kär i den här lilla väskan. Vet inte exakt när jag ska använda den men den var inte så dyr…

Färgglad kofta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: