Nytt körkort…igen

November 15, 2011

Idag fyllde jag i en ansökan om att översätta mitt singaporianska körkort till ett schweiziskt (man måste göra det när man bott här ett år). Detta betyder att jag snart kommer att kunna få ett svenskt utan att behöva köra upp i Sverige. Jag tog ju mitt ursprungliga körkort i Australien, det godkändes för översättning i Singapore och nu erkänner alltså Schweiz mitt singaporianska. Schweiziska färdbevis i sin tur är ett av få som svenska myndigheter godkänner och det betyder alltså att jag kommer kunna byta till mig ett svenskt körkort om vi flyttar hem en vacker dag. Det krävdes en liten omväg men snart är det mitt…

I filled out an application to translate my Singaporian drivers licence to a local Swiss one today…

Tycker förresten det är lite konstigt att Calle är så himla nära kameran på sitt foto och jag så långt ifrån… Det är ju samma automat, några minuter efter varandra…undrar om min bild kommer bli godkänd. Ser verkligen ut som nån som rymt från ett kvinnofängelse. Skyller på dålig ljussättning!

Mine looks like a mugshot…not sure if it will be approved…

One Response to “Nytt körkort…igen”

  1. Linnet Says:

    Men emser, hade det inte bara varit lättare att ta tjuren vid hornen och köra upp i Sverige istället för att flytta jorden runt??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: