Friends & family.

July 26, 2012

Spenderade förmiddagen med en av mina äldsta och bästa vänner, Lena. Som vanligt var det som att vi aldrig varit ifrån varandra och jag saknar henne redan. Pappa tittade förbi för en fika på väg från Dalarna på Stockholm. Nu på eftermiddagen hängde jag och Lotta i skuggan i parken med barnen, så varmt idag! Innan middagen på balkongen tog vi ett glas champagne med mamma och Lennart som firade 15 år tillsammans och skulle ut och äta…

Spent the morning with one of my oldest and best friends, Lena. My dad stopped by on his way to Stockholm this afternoon and this evening mum & her husband dropped by for a glass of champagne before heading out for dinner to celebrate 15 years together…

20120726-215406.jpg

20120726-215507.jpg

20120726-215803.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: