Projekt.

August 7, 2012

Det är alltid en massa saker som måste göras när man inte varit hemma på ett tag. Nu har vi varit tillbaka i en vecka och sakta men säkert har jag kunnat bocka av det mesta på min att göra-lista. Känns faktiskt skönt att ta tag i saker och bli lite produktiv igen. Nästa steg blir att återuppta mina designstudier efter sommaruppehållet och även att komma igång på riktigt med mitt jobb-projekt… Har även börjat planera höstens sociala kalender, kräftskiva står först på tur! Ikväll blev det tortilla-pizza och sen invigning av nya syskonsängen…

I’ve spent my first week back catching up on my to do list… Next step will be to take up my design studies again after the summer break and also get my business up and running. I’ve also been planning this weekend’s crayfish party… Mini-pizzas for dinner tonight and we put the boys to bed in their new, shared bed for the first time!

20120807-210556.jpg

20120807-210607.jpg

20120807-210619.jpg

20120807-210629.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: