Mitt-i-veckan-lyx.

August 8, 2012

Spenderade eftermiddagen på Aveda Salon & Spa och det var underbart… Varje gång jag får massage där och drömmer mig bort undrar jag varför jag inte gör det här oftare. Svaret påminns jag om efteråt då jag kommer till kassan. Men det är absolut värt det ett par gånger om året. Min favoritbehandling är deras Salt Glow Treatment, en helkroppspeeling och body wrap. Men idag blev det klippning, slingor och nån färgbevarande treatment där det ingick huvud-och handmassage, så skönt!

Spent the afternoon at Aveda Salon & Day Spa, bliss!

20120808-205231.jpg

20120808-205336.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: