Kompishäng.

August 9, 2012

I morse hämtade jag upp min kompis Sara och vi åkte för att kolla in ett nyöppnat träningscenter/bad här i närheten. Efter det åkte vi vidare till Ikea för att äta lunch och inhandla kräftor till lördagens kräftskiva… Det är fortfarande väldigt varmt ute (och inne) och vi var alla rätt trötta efter middagen så det blev en tidig kväll för pojkarna…

My friend Sara and I went to the opening of a new gym this morning and after that a visit to Ikea to have lunch and pick up some crayfish for Saturday’s crayfish party. An early night for the boys who were so tired after an excursion to a farm with their preschool today…

20120809-200752.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: