Torsdagskul.

August 30, 2012

Efter att jag lämnat pojkarna på förskolan i morse åkte jag en sväng till gymmet för att träffa min svenska kompis Carina som jobbar som PT där. Behövde träna lite för att få energi till att plugga, jag sover så dåligt när Calle är borta, med båda barnen i sovrummet… Nu på eftermiddagen har jag satt samman en moodboard för ett kjol-projekt jag jobbar med på kursen. Ikväll väntar tjejmiddag med Rebecca och Emma!

Met up with Carina this morning, one of my Swedish friends who is also a personal trainer/pilates instructor at my gym. After that I spent a few hours putting together a moodboard for a design project and tonight Rebecca and Emma are coming over for dinner and drinks, yay!

20120830-154152.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: