Seg söndag.

September 2, 2012

Noah har varit lite hängig i helgen men mår bättre idag och nu har han och Theo varit ute och cyklat på gatan i flera timmar. Jag känner mig lite seg och har stannat inomhus hela dagen. Älskar det nya höstvädret, så härlig luft och mysigt att kunna vara inne utan dåligt samvete. Beställde nyss lite produkter på Strawberrynet och kände mig genast piggare! Ett superhett bad, tända ljus och söndagsmusik (Ryan Adams och Leonard Cohen idag) på hög volym och jag mår nästan bra igen… Nu ska jag steka pannkakor till trötta pojkar och sen blir det filmkväll med Calle. Älskar söndagar!

I wasn’t feeling great this morning so spent most of the day in bed. I just placed an order on Strawberrynet which made me feel a little better though. A very hot bath, candles and some Sunday music (Ryan Adams & Leonard Cohen today) after that and I feel like a new person…

20120902-171326.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: