Möte.

September 13, 2012

Idag hade jag min första egna affärslunch! Jag hade bokat in ett möte med vår vän Kalle Wichman, som även är en superduktig ekonom och expert på allt som har med business att göra 🙂 Han hjälper mig bland annat med min affärsplan och kommer med en massa goda råd och tips kring vad man ska tänka på när man startar eget. Känns riktigt spännande att min affärsidé verkligen börjar ta form…

Had lunch with ‘my accountant’ today to discuss my business plan…

20120913-144520.jpg

One Response to “Möte.”

  1. Frida Lahnahagen Says:

    Oj, vad spännande!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: