Härlig lördag.

September 15, 2012

Just hemkomna från middag hemma hos Cathy och Deb, mycket trevligt. Tidigare idag var jag och min kompis Emma på invigningen av en ny svensk inredningsbutik inne i stan, det serverades bubbel och princesstårta! Sen blev det ytterligare några glas vin i solen på Emmas terass innan vi begav oss till kvällens middag nere på stan. Mycket nöjd med dagen! Önskar dock att jag kunnat vara med och fira pappa som fyller 65 år idag, men min syster Lotta och hennes Markus såg till att det blev en bra födelsedag därhemma ändå. Här är en bild från deras eftermiddag i Stockholm…

It’s been a great day. Emma and I went to the opening of a new Swedish interior design store this afternoon and after that we had some drinks in the sun at her place before heading over to Cathy and Deb’s place for dinner. My dad turns 65 today, here’s a pic from the birthday dinner in Stockholm earlier this evening…

20120915-220257.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: