Lång dag.

October 2, 2012

Den här dagen känns hur lång som helst! Calle var först ute och sprang (3 mil…) i morse, sen var det min tur, dock bara 30 min… Jag och pojkarna bakade kladdkaksmuffins och sen tog Calle med dem på cykelutflykt och picknick i skogen. På eftermiddagen fick vi besök av pappaledige Kalle och hans Ludde och Nine. Det blev våfflor för de små och risotto och rödvin för oss vuxna… Nu blir det film i sängen, Cosmopolis!

The boys and I made some chocolate muffins this morning, then Carl took them on a hike for a few hours. We spent the afternoon with some friends, waffles for the kids and risotto and red wine for the adults… Watching Cosmopolis in bed now, but will probably fall asleep soon, it’s been a long day!

20121002-202519.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: