Nya vanor.

December 9, 2012

Jag har kommit på att jag jobbar bäst, och är som mest kreativ, tidigt på morgonen. Jag älskar att vakna före alla andra, jag ställer till och med klockan nu på jullovet så att jag hinner jobba ett par timmar innan resten av familjen vaknar. Jag hinner med en massa saker, kan äta frukost i lugn och ro, för att sen kunna ägna mig åt barnen utan att stressa över saker som måste göras.

I just realised I’m the most creative really early in the morning. I love setting my alarm and wake up a couple of hours before everyone else in the family. This means I can get a lot of work done, without any distractions, so when the boys wake up I can be with them and not feel stressed about my to do list…

20121209-070537.jpg

20121209-070556.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: